Claudia Brighidau

Politica de retur/anulare

1.1 Dreptul de anulare a comenzii

Ai dreptul de a anula comanda, indeplinind conditiile de mai jos:

  1. Daca nu este finalizata comanda on-line (checkout), poti anula procesul apasand butonul inapoi de pe browser-ul tau.
  2. In cazul in care ai finalizat comanda on-line (checkout) si ai primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii, poti anula comanda trimitand mesaj pe adresa de mail info@claudiabrighi.com.

Dupa trimiterea mailului vei fi contactat pentru a confirma anularea comenzii.

1.2. Retururi / modificari

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

De asemenea, trebuie te asiguri ca returul va ajunge la adresa mentionata mai jos (in cadrul pct. 1.2) in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiti returul in maximum 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua in calcul timpul de tranzit catre sediul  ABRIA PLATINUM ART S.R.L.

Pentru a iti exercita dreptul de retur, trebuie sa completezi si sa trimiti formularul de retur, disponibil aici.

Este responsabilitatea ta sa expediezi produsul in aceeasi stare in care l-ai primit, fara a fi scos eticheta produsului. In plus, trebuie sa incluzi in colet o copie a facturii impreuna cu formularul de retur completat integral. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre  ABRIA PLATINUM ART S.R.L.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate trebuie:

  1. sa trimiti coletele prin curier rapid intr-unul din urmatoarea adresa:
  • Municipiul Constanţa, Str. BARBU ŞTEFĂNESCU DELAVRANCEA, Nr. 1, CAM. 3, Județ Constanţa, 900607

 

Pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite te rugam sa ne trimiti feedback la adresa contact: info@claudiabrighi.com.

Daca doresti schimbarea produsului, ai urmatoarele optiuni:

1.2.1 sa respecti politica si procedura de retur detaliata mai sus si sa efectuezi o noua comanda.

1.3 Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit, impreuna cu factura fiscala si eticheta.

1.3.2 Produsul trebuie sa fie insotit de Formularul de retur completat integral, pe care il poti descarca de aici.

1.3.3 Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1.3.4. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.

1.3.5. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati.

1.3.6. SC  ABRIA PLATINUM ART S.R.L SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

1.4 Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin curier, la sediul prevazut la pct. 1.2, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre  ABRIA PLATINUM ART S.R.L., in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care insoteste in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e.